سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
زیبایی حکمت، رفق و سازگاری نیکوست . [امام علی علیه السلام]
 
امروز: شنبه 103 آذر 10

شهردار اصفهان با انتقاد از اجرایی نشدن تفاهم نامه شهرداری و سازمان میراث فرهنگی در جهت مرمت و بهسازی بافت های فرسوده تاکید کرد: این تفاهم نامه نسخه نجات هزار خانه تاریخی می باشد که متاسفانه فقط روی کاغذ مانده است.

نسخه نجات یک هزارخانه تاریخی اصفهان روی کاغذ مانده است

شهردار اصفهان با انتقاد از اجرایی نشدن تفاهم نامه شهرداری و سازمان میراث فرهنگی در جهت مرمت و بهسازی بافت های فرسوده تاکید کرد: این تفاهم نامه نسخه نجات هزار خانه تاریخی می باشد که متاسفانه فقط روی کاغذ مانده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران سید مرتضی سقاییان نژاد با بیان این مطلب گفت: با توجه به این که شهرداری در حد توان و ظرفیت خود در مرمت و بهسازی ابنیه تاریخی اقداماتی انجام داده اما در حال حاضر یک هزار خانه تاریخی به ثبت رسمی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به عنوان متولی این آثار رسیده لذا اجرای هرطرحی در این خانه ها باید با اجازه سازمان میراث فرهنگی صورت گیرد.
وی با اشاره به عقد تفاهم نامه شهرداری و سازمان میراث فرهنگی جهت مرمت و بهسازی بافت های فرسوده در حدود 2 سال پیش تصریح کرد: در این تفاهم نامه حریم محدوده تاریخی در سه درجه یک، دو و سه جهت ارتفاع سازی تا 12 متر در نظر گرفته شده و درصورتی که این مهم عملیاتی می شد امتیازات و جاذبه هایی در این محدوده فراهم می گردید همچنین شاهد ارزش افزوده و اعتباراتی جهت بهسازی خانه های تاریخی بودیم که متاسفانه در طی این مدت این تفاهم نامه پیگیری نشده و فقط روی کاغذ مانده است.
وی با اشاره نگرانی شهروندان و دوستداران میراث فرهنگی درخصوص از بین رفتن خانه های تاریخی سخن اذعان داشت: اگر تفاهم نامه مربوطه اجرایی شود یک هزار خانه تارخی نجات پیدا می کنند در غیر این صورت نگرانی در این زمینه همچنان ادامه خواهد داشت.
شهردار اصفهان تاکید کرد: امتیازات و در نظر گرفتن جاذبه هایی در بافت های فرسوده و تاریخی همانند تزریق خون در کالبد این بافت ها می باشد چرا که درحال حاضر محدودیت آن بیش از حد است.
وی به 12 هزار خانه تاریخی در اصفهان و بلاتکلیفی مردم در این خصوص اشاره و تصریح کرد: لازم است سازمان میراث فرهنگی و شرکت عمران و مسکن سازان تعهدات خود را در این زمینه عملیاتی کنند تا مالکان 12 هزار خانه تاریخی از سردر گمی رها شوند و این مهم همت تمام نهاد های مربوطه حتی استانداری را نیز می طلبد.
سقاییان نژاد با ابراز تاسف و نگرانی از وارد شدن خسارت به میدان و گنبد مسجد امام (ره) که ثبت جهانی شده است ادامه داد: لازم است هرچه سریعتر در این رابطه چاره اندیشی شود تا از میراث جهانی به خوبی حفاظت و حراست گردد.
وی از اختصاص اعتبار100 میلیارد ریالی شهرداری اصفهان جهت احیای ابنیه تاریخی و میراثی خبرداد و اعلام کرد: مدیریت شهری بیش از 10هزار میلیارد ریالی برای طرح احیای میدان امام علی (ع)، بدنه سازی شرق چهارباغ و نوسازی بافت فرسوده همت اباد تخصیص داده و تاکنون مدیریت شهری در این رابطه طرح هایی را از جمله محور تاریخی فرهنگی، گردشگری اصفهان حدفاصل دروازه طوقچی، میدان امام علی (ع) بازار بزرگ، مرمت پل های تاریخی شهرستان، خواجو، سی وسه پل، محور تاریخی میدان امام (ره)، بیدآباد، دردشت، جویباره، جلفا و مرمت برج های کبوتر به اجرا درآورده است.
وی ادامه داد: 33 طرح در بافت تاریخی شهر اصفهان در حال اجرا است که علاوه بر اختصاص اعتبار کافی به همکاری تمام نهاد های مربوطه، نیت خیر و وحدت کلمه نیاز دارد تا شاهد تحول در بافت های فرسوده و تاریخی این کلان شهر باشیم.


 نوشته شده توسط سجاد عباسی در سه شنبه 90/7/26 و ساعت 11:43 صبح | نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
درباره خودم
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 289
بازدید دیروز: 387
مجموع بازدیدها: 403256
جستجو در صفحه

لینک دوستان
لوگوی دوستان
خبر نامه
 
وضیعت من در یاهو